Visagieshoot blog 2

Hallo lieve blog lezer van Your Nature Cosmetics, mijn eerste blog is goed bevallen dus dan is het natuurlijk tijd voor…taadaaaa… mijn tweede blog, of moet ik nu dan zeggen #tweede blog, zou dat werken in een blog? #####..niet meer doen? Nee oke.. nou ja hier komt mijn tweede blog of deze net zo ‘’goed’’ wordt als mijn eerste blog, geen idee! Maar hey ik doe mijn best en ik steek er tijd in, dat is al een goed begin toch?!
Ik merk dat ik best zakelijk wil en moet zijn met mijn bedrijf en in zekere zin ben ik dat natuurlijk ook wel, anders hoef je geen bedrijf te beginnen , ‘’Just saying’’ maar ach ik ben natuurlijk ook een beetje gek, ik hou van humor en grapjes.
Ik zal mijn visagietaken altijd professioneel uitvoeren, maar wel met een lach, ik heb toch altijd het gevoel dat humor het ijs breekt bij mijn klanten, naja klanten, dat klinkt atijd zo zwaar, Klannnntunnn (lees en zeg dit met een zware stem) klinkt best gek eigenlijk he?
Ik zie de mensen die bij mij komen niet echt als klanten, mijn werk is mijn hobby dus ik vind het stiekem gewoon heel erg gezellig!

Zoals laatst ik heb eens overwogen om uit m`n comfortzone te gaan en ben eens lekker mee gegaan naar de shoot waarvan ik het model had opgemaakt.
De fotograaf en het model kende ik natuurlijk wel, eerst eens kijken wat voor vlees je in de kuip hebt (sorry guys) Nee hoor gekkigheid, natuurlijk is dit vertrouwd omdat je ze kent, maar ik zou dit zo over doen met een vreemd model.
Het was super leuk en natuurlijk vol met humor, zoals ik ben.
Er werd ook een foto gemaakt van mij, uhuh ongemakkelijk! ‘’ doe maar gewoon zoals je bent zei de fotograaf’’..Zoals ik ben, serieus? Hoe ben ik dan? Raar toch? Euhm ja, ik kan nooit normaal doen altijd een beetje gek en ik hou van humor wil je dat echt vast leggen? Ja?
Oke.. en daar ging ik samen met het model waarvan ik de visagie had gedaan, en wow wat heeft deze dude het goed gefotografeerd ik sta er precies zo op zoals ik ben, zakelijk, een beetje onzeker, maar je ziet er toch de humor in.
En die mineralen bleven ook heerlijk op het model gezicht zitten, ik heb bijna niets hoeven bijwerken.

Top product! en natuurlijk ben ik, Nadine Louman-Zant de trotse visagiste die mag werken met deze fantastische 100% natuurlijke minerale producten.
Dierproefvrij en ook nog eens gezond voor je huid.
En dit dan in combinatie met een shoot, je begrijpt natuurlijk wel hoe dit voelt!
Niet? Dan verwelkom ik je heel erg graag in mijn salon, zodat ik het beste in jou naar voren kan halen en de fotograaf jou fotografeerd zoals jij echt bent!

lieve blog lezer, Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Liefs van mij

Your Nature Cosmetics.