Privé make-up training

Wil jij graag visagiste worden of ben je misschien al visagiste en wil je, je skills weer een beetje bijwerken? of wil je gewoon net zo goed zijn als een echte visagist?!
Wil je heel graag met mineralen make-up aan de slag en wil je zelfs ook graag Mintenz in jouw salon verkopen. Maar weet je niet zo goed hoe dit allemaal werkt. Dan kom ik jou helpen!

Wil je alle trends weer mee volgen en oh ja hoe ging die cut crease ook alweer?
Dan ga ik je hierbij helpen! Ik leer je tevens hoe je het beste met mineralen make-up kunt werken en welke producten je waar voor gebruikt.

1 op 1 gaan we aan de slag zodat ik alle tijd voor je heb, je neemt een model mee om op te oefenen en ik zorg voor de producten, kwasten en accessoires.  Je hoeft dus zelf nergens voor de zorgen, behalve het model. Mocht dit niet lukken dan help ik je uiteraard graag met het vinden van een model.

Wil je echt een professional worden dan raad ik je aan om eerst de bovengenoemde basis training te volgen en daarna de uitgebreide ooglook training.
Heb je eerst de basis training gedaan en besluit je om daarna nog de ooglook training te volgens dan krijg je 15% korting op de ooglook training.

Tijden:
De training zal ongeveer 2 tot 2,5 uur duren.
Datum in overleg.

Tarief: 
€125,00 excl BTW

*Voor trainingen aan personeelsleden gelden andere tarieven, ik kom hiervoor op locatie.

Meer info en aanmelden