Hou jij ook zoveel van make up en vind je het lastig om je zelf op te maken? of kan jouw huid geen make-up verdragen? Dan hebben wij een oplossing!

Kom gezellig de make-up workshop met gezonde, natuurlijk en vegan producten bij ons volgen.
De producten van Mintenz zijn ook te koop in onze salon of te vinden in onze online winkel.
Allereerst wil ik even de pluspunten van onze producten benoemen, na het lezen ben je vast al super enthousiast geworden!

Wij werken met de producten van Mintenz deze mineralen producten zijn: Super zacht voor de (over)gevoelige huid, ook zijn deze 100% natuurlijk en bevatten ze geen chemische of synthetische stoffen.
De producten geven geen plamuurlaag effect, waardoor je een frisse natuurlijke uitstraling krijgt.
De producten zijn makkelijk en snel aan te brengen, de producten vlekken niet en de make-up is zo licht van structuur dat je het niet voelt zitten! Het smelt namelijk mooi samen met je eigen huid oliën.
en ook zijn de producten niet getest op dieren en daardoor dus DIERPROEFVRIJ!

Op een ontspannende en gezellige manier leer jij onder het genot van een lekker kopje koffie of thee in 2 uur alle make up skills en wordt je begeleid door een professionele visagiste die je alle fijn kneepjes van het vak leert, welke je dan als je naar huis gaat ook in het dagelijkse leven ook kunt toepassen.

Tijdens de workshop bestaat er de mogelijkheid om al jouw make-up vragen te stellen Bijvoorbeeld: Welke kleuren staan het beste bij mijn ogen?

Door het zelf te doen leer je het best!

Eens een keer wat anders dan alleen een mascara en een oogpotlood?
Door de handige tips die wij je mee geven tijdens de workshop, leer je in een ommezwaai alle make up technieken die je kunt toepassen voor een dagelijkse verzorgde uitstraling of voor als je eens helemaal wilt uitpakken voor een feestje.

DE JUISTE PRODUCTEN LATEN JE ZELFVERZEKERD VOELEN.

Tijdens de make-up workshop leggen we je stap voor stap uit hoe je de mineralen producten aanbrengt, door de producten zelf aan te brengen kom je erachter hoe je bijvoorbeeld de foundation aan brengt en deze ook dekkender zou kunnen aanbrengen, ook laten we je zien hoe je met de juiste concealers je oneffenheden of roodheid kunt camoufleren.
Je leert ook welke kleuren jouw het beste staan en wat het verschil is tussen een blush en een bronzer en hoe je deze het best kunt gebruiken.

Uiteraard nemen we ook stap voor stap alle kwasten door, want poe wat zijn dat er veel.
Maar raad eens?! Je gebruikt ze allemaal!

Na deze workshop kun je de producten bij ons aanschaffen en ga jij stralend, zelfverzekerd en met een persoonlijke huidanalyse en make up kleuradvies passend bij jouw leeftijd en levensstijl naar huis en ook na de workshop, zullen we je altijd te woord staan mocht je er thuis toch niet helemaal uitkomen.

Hey! zie ik daar nou een Your Nature Cosmetics beauty weg gaan?

Voor al 55 euro per persoon kan je een make-up workshop volgen. Kom je gezellig samen met een vriendin? Dan betalen jullie 100 euro voor twee personen. Bij meerdere personen betalen jullie 50 euro per persoon.
Bij meer dan 2 personen komen wij bij jou op locatie.
Let op! de workshops worden om maandag of dinsdag gegeven.