Nou hier is die dan, mijn EERSTE blog. Aangezien iedereen aan het bloggen is geslagen, kan Your Nature  Cosmetics natuurlijk niet achterblijven!
Ben ik hier goed in? Geen idee! Maar niet geschoten is altijd mis.
Ik? Wie is ik? Oeps sorry, Mijn naam is Nadine Louman en ik ben eigenaresse van het mooiste bedrijf ter wereld, vind ik natuurlijk zelf dan 😉 genaamd Your Nature Cosmetics, je begrijpt vast wel waarom ik het woord Nature gebruikt heb, want natuurlijk ken je Your Nature Cosmetics al! Niet? Dan leg ik je dat graag uit!
Ik werk namelijk als visagiste met de 100% pure minerale make-up van Creative Cosmetics.
Deze prachtige producten zijn gemaakt van minerale stenen uit de natuur of terwijl “ NATURE’’
Ze zijn gezond voor je huid, dierproef vrij en verstoppen je poriën niet, zoals de meeste vloeibare foundations wel doen.

Mijn eerste keer “kijkend’’ naar minerale foundation,
daar zat ik dan met mijn veelste dikke VLOEIBARE  foundation hoofd! Gosh wat een vreselijk gezicht!  Kijkend naar het filmpje waarin Elma Maaskant eigenaresse van Creative Cosmetics live haar make-up routine laat zien,het eerste wat ik dacht, Foundation met poeder? Dat waait toch zo je gezicht af!
Na meerder live filmpjes was ik toch wel nieuwsgierig, en werden mijn producten zomaar met mijn vinger richting de online winkelwagen geduwt,  oeps besteld.
Ach ik hou wel van een uitdaging, dus daar zat ik de volgende dag wachtend naast mijn voordeur, en dan bedoel ik letterlijk, naast, bijna in de voordeur!
Ja hoor, daar was ie! De bezorger klopte aan en ik wachte ik even met open doen, je wil natuurlijk niet laten blijken dat je op die man zit te wachten.
Ja bedankt meneer, tot ziens. Snel de deur dicht en ik hoorde ineens een vreugde kreetje uit mijn mond komen, huh was ik dat?! Euhm tja ik  leek wel een kind die iets uit mocht kiezen in de speelgoedwinkel.

Eerst mijn vreselijke dikke laag vloeibare foundation eraf, want die had ik op! Ik ging natuurlijk niet make-uploos open doen hea!
En daar ging ik! Wat moest ik wennen, ik was natuurlijk die vreselijke dikke laag gewend.
Na twee laagjes dacht ik, hey dit werkt! Wacht even..Dit werkt ECHT! En dit geeft niet af! Hoe kan dit! Ik wil alles van die merk! En daar ging ik, alweer! naar winkelwagen en Afrekenen…hmm best een rib uit mijn lijf., maar wie mooi wil zijn…
Mijn man verklaarde me voor gek! Voor make-up, Je bent niet goed?!
Don’t worry dames, mannen zullen dit nooit begrijpen, en hey, je man kan beter denk als hij wakker wordt wat heb ik een mooie vrouw dan wow wie is dit monster! grapje natuurlijk, schoonheid zit absoluut ook van binnen en
Veel make-up dragen is helemaal niet nodig, maar als je je niet zeker voelt omdat je huid er ‘’slecht’’ uit ziet, ga je toch dingen op je gezicht smeren om dit te verbergen,maar geloof me op langer termijn is dit alleen maar schadelijker voor je huid, ik merk echt verschil met mijn huid nu ik de minerale gebruik, die dikke vloeibare foundation verstopte echt mijn poriën, droogte mijn huid echt uit en nu ik de minerale gebruik, is mijn huid zoveel beter en oogt de make-up ook veel mooier omdat mijn huid nu straalt!
Nooit meer terug naar vloeibare foundation  wat afgeeft zodra je iemand een kus of knuffel geeft, nooit meer onzekerheid of je niet  per ongeluk met je net even iets te dikke foundation gezicht je vriend z’n shirt hebt onder gesmeerd of wanneer je een wit shirt draag je hele kraag onder de bruine vlekken zit.

Ik krijg vaak de vraag hoe het komt dat mijn huid zo rustig is geworden en er zo gezond en egaal uit ziet zonder die dikke laag foundation.
Jullie weten nu mijn geheim! Wearing mineral is my secret!